Lajmet

MAJA VËRTOP I VOGËL, AKTIVITETI I RADHËS

SHB Sharri sipas planit ka caktuar aktivitetin e radhës. Maja Vërtop i vogël synohet të arrihet të dielën më 14 prill. më shumë

27km ECJE DERI TE SHTËPIA JONË

Të dielën (më 7 prill 2019) dhjetë anëtarë të SHB Sharri zhvilluan aktivitetin e planifikuar të ecjes deri te Shtëpia e Bjeshkatërve. më shumë

MYSAFIRËT E FUNDJAVËS

Në fundjavën që e lamë pas, SHB SHarri ka pritur mysafirët nga Shkupi dhe Kahramanmarashi i Turqisë. më shumë

Maja e Dhive 2303m/lmd aktiviteti i radhës

SHB Sharri njofton të gjithë anëtarët e interesuar se aktiviteti për këtë javë është pushtimi i majes së Dhive në Bjeshkët e Nemunta të Shqipërisë. më shumë

Maja e Qores dhe Çikës, mrekulli natyrore

Gjatë fundjavës që e lamë pas SHB Sharri me 18 anëtarë si dhe udhëheqësi i rrugës Andel Trebicka nga Tirana dhe Jeta Becaj, kanë kryer misionin e radhës, ngjitjen në majen e Qores dhe Çikës në Shqipëri. më shumë

MAJA E ZEZË, AKTIVITETI I RADHËS

SHB Sharri tashmë ka hapur thirrjen për të interesuarit në aktivitetin e radhës.më shumë

previous

1-6 Nga 32

next