Lajmet

U PUSHTUA GJINIBEGU 2610m/lmd

Nëntë orë ecje në distancë 14 kilometra u bën për të kryer marshimin e radhës Brod - Gjinibeg - Brod nga Shoqata e Bjeshaktarëve Sharri të dielën që e lamë pas.më shumë

MAJA E LIQENIT 2604m/lmd AKTIVITETI I RADHËS

Sipas planit, aktiviteti i radhës i SHB Sharrit është pushtimi i majës së Liqenit, që është në lartësi mbidetare prej 2604 metrash. më shumë

NË -28 SHKALLË CELZIUS DHE ERËRA TË FUQISHME, PUSHTOHET OSHLAKU

SHB Sharri me ekipin e 7 bjeshkatarëve të paraqitur për të pushtuar majen e Oshlakut, e ka bërë këtë në kushte sfiduese dimërore. më shumë

KËTË TË DIELE, SYNIM OSHLAKU

Shoqata e Bjeshkatarëve Sharri njofton anëtarët e saj dhe adhuruesit e bjeshkës se këtë fundjavë aktiviteti i paraparë është pushtimi i majes së Oshlakut 2212m/lmd. më shumë

51 BJESHKATARË PËR PAVARËSI NË PASHTRIK

Interesimi ka qenë i lartë, ndërsa edhe koha e mirë e ka bërë të veten, derisa thirrjes së SHB Sharri iu bashkuan 51 bjeshkatarë nga vende të ndryshme shqiptare për të pushtuar majen e Pashtrikut për 17 shkurt, për festën e pavarësisë së Kosovës. më shumë

NË PASHTRIK PËR PAVARËSI

Që nga dita e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, SHB Sharri ka festuar këtë datë duke u ngjitur në majen e Pashtrikut, që është e lartë 1989m. më shumë

previous

7-12 Nga 32

next