MYSAFIRËT E FUNDJAVËS

Në fundjavën që e lamë pas, SHB SHarri ka pritur mysafirët nga Shkupi dhe Kahramanmarashi i Turqisë.

Bjeshkatërt nga Shkupi dhe Kahramanmarashi vizituan zyret e SHB Sharri, ku u njoftuan me aktivitet tona, ndërsa më pas nëpër qytetin e Prizrenit vizituan vende të ndryshme.