SHB Sharri

Shoqata Bjeshkatare Sharri nga Prizreni është njëra ndër shoqatat më të vjetra të Kosovës. Ajo merret me aktivitete bjeshktare-alpiniste rregullisht.

SHB Sharri ka zyret e saja në Prizren dhe shtëpinë bjeshkatare afër fshatit Struzhë, ku ofron shërbime të ndryshme që ndërlidhen me aktivitet e saja.