NË -28 SHKALLË CELZIUS DHE ERËRA TË FUQISHME, PUSHTOHET OSHLAKU

SHB Sharri me ekipin e 7 bjeshkatarëve të paraqitur për të pushtuar majen e Oshlakut, e ka bërë këtë në kushte sfiduese dimërore.

Temperatura -28 shkallë celzius dhe erërat e fuqishme ishin sfidë që u tejkaluan nga bjeshktarët e përgatitur me kujdes.

Maja e Oshlakut 2212m/lmd në Bjeshkët e Sharrit u pushta rreth mesditës (24 shkurt 2019), ndërsa të shtatë bjeshtarët realizuan objektivin, e aktiviteti zgjati 7 orë.