Lajmet

23 BJESHKATARË PUSHTOJNË KONJUSHKËN

Më 10 shkurt 2019 SHB Sharri organizoi ngjitjen në majen Konjushka në bjeshkët e Sharrit, që ka lartësinë prej 2578m. më shumë

NGA KUVENDI ZGJEDHOR I SHB SHARRI

Më 19 janar 2019 SHB Sharri në Kuvendin Zgjedhor të saj zgjodhi kryesinë e re. më shumë

MAJA E PASHTRIKUT, PËR 10-VJETOR

Ditën e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, SHB Sharri e ka festuar duke u ngjitur në majen e Pashtrikut, 1998m, dhe kjo është ngjitje tradicionale tashmë e bjeshkatërve të shoqatës sonë. më shumë

KËTË FUNDJAVË: KOBILICA, 2528m

Aktiviteti i radhës për SHB Sharrin do të jetë ngjitja në majen e Kobilicës, 2528m më 25 shkurt 2018.më shumë

Pagesa e anëtarësisë për vitin 2018

Të nderuar anëtarë dhe simpatizantë të SHB Sharrit, ju njoftojmë se ka filluar pagesa e anëtarësisë për vitin 2018. më shumë

Maja Konjushka, 2578m

SHB Sharri ka përfunduar ngjitjen edhe në majen e radhës për këtë vit. Më 21 janar, në kushte të vështira atmosferike, u pushtua maja Konjushka, 2578 metra. më shumë

previous

13-18 Nga 32

next